Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un teknik direktörü Mutlu Topçu, Bursaspor karşılaşmasından puan veya puanlarla tanışmak istediklerini söyledi.
Celal Doğan Tesisleri’nde akşam saatlerinde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, düz koşu yaptı. Kondisyon ve pas çalışması yapan kırmızı-siyah takımın oyuncuları, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Teknik direktör Mutlu Topçu, Bursaspor karşılaşmasında puan veya puanlarla tanışmak istediklerini söyleyerek, şunları kaydetti: "Aslında tabi çok beklemediğimiz bir puan kaybıydı, maça da iyi başlamıştık. Maça hakim kaldığımız zamanda 10 kişi kalmamız, tabi büyük bir şanssızlık oldu. 80’inci dakikaya kadar çok iyi mücadele etti takımımız. Ondan sonra yediğimiz golle oyun disiplininden koptuk. Beklemediğimiz bir mağlubiyetti, ama telafi etmek için futbolda ne sevinçlere ne de üzüntülere çok yer yok. Önümüzde bir Bursaspor deplasmanı fırsatı var. Onlar da ilk maçlarını kaybettiler. İyi oynadıkları, iyi mücadele ettikleri karşılaşmada onlar da kaybettiler. Puan ve puanlarla karşılaşmak için iyi bir karşılaşma olacak. Eksikliklerimiz var ancak diğer oyuncularımız hazır. Onlar da iyi şekilde bu maça hazırlandılar."
Takımın başarılı oyuncularından Erdem Şen ise, Kasımpaşa maçında mağlup olmalarından dolayı üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, "Maça belki iyi başlayamadık, ama sonradan çok iyi bir tempo yakaladığımızı düşünüyorum. Bir kişi eksik kalmamıza rağmen takımımızı zorladık. 80 dakika boyunca yoğun bir tempo sergiledik. Bizi belki bu tempo yordu ve oyun disiplinimiz de kopma oldu. Oradan da zaten golü yedik. Maçtan sonra üzüldük, çünkü iyi bir mücadele vermiştik. Onun karşılığını alamayınca insan üzülüyor. Çok iyi çalışmıştık, kampı da iyi değerlendirmiştik. Yakaladığımız tempoyu korursak ilerleyen maçlar için iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.
Siyah kırmızılı takımın yeni transferi Fernando Marçal Oliveira da Gaziantepspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydederek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Gaziantepspor gibi bir takımın ilgisini çekip, transfer olmam beni gerçekten mutlu kılıyor. Uzun zamandır, Gaziantepspor’a gelme durumum vardı, fakat takımımla anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi sonuçta burada bulunuyorum ve çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de Abuda ile görüşüp, ondan birtakım bilgiler aldım. Ondan detaylı bilgiler aldım, fakat buraya geldiğimde bilgilerin ötesinde daha iyi ortamın olduğunu gördüm" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI