Oktay ENSARİ/KAYSERİ,()- TRANSFER çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Kayserispor, TSYD Ankara Turnuvasına katılmaktan vaz geçti. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas '' Turnuvada karşılaşacağımız takımlarla Süper ligin birinci ve ikinci haftasında karşı karşıya geleceğiz. O nedenle  TSYD turnuvasından vazgeçtik'' dedi.
Sarı kırmızılı takıma lig öncesi en az 3-4 oyuncu daha kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen Tolunay Kafkas, yeni transferler konusunda '' İsim vermek çok doğru olmuyor. Netleşince ilk bilgi sahibi zaten siz olacaksınız. TSYD Kupası’na katılamamamızın nedeni,
Osmanlıspor ve Torku Konyaspor ile birinci ve ikinci hafta oynayacağımız maçlardan dolayı katılmayacağız. Ağustos'un 8'inde Adana’da Adana Demirsporla 3'üncü hazırlık maçı oynayıp, Lige hazır hale geleceğiz'' dedi.
Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız'da, Karpuzatan Kadir has Tesislerinde süren antrenmanlarla ilgili olarak '' Kayserispor olarak  şu ana kadar yapılan transferlerin dışında çalışmalarımız devam ediyor.1 gurbetçi ile 2 yabancı oyuncunun kadromuza katılması konusunda başkanımız ve hocamız hassasiyetle üzerinde duruyor. Kayserispor’a yakışır iyi bir takım yapmanın planları içerisindeler. Zamanı geldiğinde de bu transfer görüşmeler neticesini basınla paylaşacağız. Şuanda alt yapıdan takviye ettiğimiz oyuncular var. Böylece hocamız, alt yapıdaki sporcuları da görme şansı buluyor. Orada başarılı olan sporcuları yukarıya kazandırmanın peşinde. O yönde de bir çalışma yapılıyor'' diye konuştu.

FOTOĞRAF