BURSASPOR'un sahasında Gençlerbirliği’ni 3-2 yenerek sezonun ilk galibiyetini alması, şimdiye kadar asılan yüzlerin gülmesine sebep olurken Başkan Recep Bölükbaşı, "Yediğimiz goller, bize yakışmadı" dedi.
Başkan Recep Bölükbaşı, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede yeşil beyazlı takımının uyum yakalamaya başladığını anlyatırken, "İnşallah bir daha böyle goller yemeyiz. Dzsudzsak ve Necid’in gol atmaları çok güzeldi. Yavaş yavaş taşlar taşlar yerine oturacak. Ben buna yürekten inanıyorum" diye konuştu. Tahkim Kurulu'na cezaya itiraz etmedikleri için yapılan eleştirilere katıldığını dile getiren Başkan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"O günlerde içimiz yanıyordu. Tribünden de şehit verilmişti. Tepki vardı. Böyle günlerde de toplum olarak tepki göstermezsek olmazdı. Küfürü kabul etmiyoruz. Ama gün hepimizin içi yanıyordu. Taraftarımız üzüntüsünü dile getirdi. Biz de o nedenle cezaya itiraz etmedik. Bize bu cezayı layık görenler, bu ceza için gerçekten bir kez daha düşünmeleri gerekiyor."
KOCAMAN: "3 PUANA İHTİYACAMIZ VARDI"
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gerçekten çok ihtiyacımız olan bir 3 puandı. Bunu da kazandık. Çok mutluyuz. Zaman zaman iyi oynadık. Bu takım çok daha iyi olacak. 3 haftadır taraftarlarımıza galibiyet hediye edememiştik. Bu galibiyet onlara armağan olsun. Taraftarlarımızın bundan şüphesi olmasın. Uyum sorunu yavaş yavaş gideriliyor. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Şimdi onu düşünmeye başladık."
GÜLER: "ZOR MAÇI KAZANMAK GÜZEL"
Bursaspor Mali Asbaşkanı ve transfer komitesi üyesi Kemal Güler ise şöyle dedi:
"Zor maç olacağını biliyorduk. Bu bizim gerçek futbolumuz değil. Takım çok büyük stresle oynadı. Kendi kendimize goller attık. Bugün önemli olan 3 puandı. Bunu aldık. Futbolcuların öz güvenleri geldi. Bundan sonra önümüz açık. Fenerbahçe maçına daha hazır çıkacağız. Bu galibiyet gelemeyen taraftarlarımıza armağan olsun. Futbol seyirciyle güzel. Yoksa yavan geliyor. 2-0'dan sonra tribünlerde daha çok seyircimiz olsaydı, skor çok daha farklı olabilirdi. Oyun tatmin etmese de sonuç tatmin etti. Bundan sonra inşallah daha yukarılara çıkacağız."