Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli takımda yıldız futbolcu Diego Ribas ise gribal enfeksiyona yakalanması sebebiyle çalışmalarda yer almadı.
Antalya’nın Serik ilçesi Belek beldesinde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de, bugün yapılan sabah idmanıyla çalışmalara devam edildi. Sarı-lacivertli takımın antrenmanında Diego Ribas yer almadı.
Sarı-lacivertli takım İsmail Kartal yönetiminde bugünkü çalışmalarına devam etti. Antrenman öncesi Serik Belediyesporlu futbolcuların fotoğraf çektirme isteğini Fenerbahçeli futbolcular geri çevirmedi. İsmail Kartal’ın futbolcularıyla kısa bir konuşma yapmasının ardından sarı-lacivertli ekip antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde güç çalışması yapan İsmail Kartal ve öğrencileri, top çalışması yaptıktan sonra düz koşu ile çalışmalarını tamamladı.
Fenerbahçe’de Mehmet Topal ve Webo takımdan ayrı düz koşu yaparken, Diego Ribas ise gribal enfeksiyon sebebiyle çalışmalarda yer almadı. Moussa Sow ise Afrika Kupası’nda yer alması sebebiyle yine çalışmalarda yer almayan isimler arasındaydı.