Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor sahasında grup lideri Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren taraftar desteğini de arkasına alan B.B. Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor kalesinde ilk 4 dakikada Onur Algül ve Celal ile iki net posizyonu değerlendiremezken, Etimesgut Belediyespor dakikalar 5’i gösterdiğinde penaltı kazandı. Topun başına geçen Murat Hacıoğlu dakika 7’de Etimesgut Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra ataklarını iyice sıklaştıran B.B. Bodrumspor girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremezken, Etimesgut Belediyespor ilk 45 dakikayı genelde kendi sahasında oynadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında B.B. Bodrumspor etkili atakları ile rakip kale önünde tehlikeli pozisyonlar yaratmaya devam etti. Rakip ceza sahası önünde kazandığı serbest vuruşta Serdar’ın şutunu Celal ceza sahası içindeki Mümin’e pas olarak verdi. Mümin güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Beraberliği yakalayan B.B. Bodrumspor kalan dakikalarda grup lideri olan rakibini yenmek için mücadeleyi arttırırken, son dakikalarda B.B. Bodrumspor ataklarında Yasin ve Kemal’in şutları ise az farkla auta çıktı.
Bodrum İlçe Stadı’nda saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi izledi.