Kaza, Antalya’nın Kepez ilçesi Cezaevi Kavşağı’nda öğle saatlerinde meydana geldi. Kepez varyanttan şehir merkezi istikametine seyir halinde olan C.B (35) yönetimindeki meyve suyu yüklü kamyon, iddiaya göre, kavşağa yaklaştığında ağır tonaj yük kantarını gördü. Kantara girmemek için hızlanan sürücü aracın hakimiyetini kaybedince kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 9 araç kamyonla birlikte sürüklendi, kamyon ise kavşağı geçince orta refüje çarparak durabildi.



Araçta sıkışanlar için itfaiye ve ambulans ekipleri bölgeye sevk edilirken kavşak kazaya karışan araçlardan savrulan parçalar nedeniyle savaş alanına döndü. Kazada şans eseri can kaybı olmazken yaralı 9 kişi çevre hastanelere sevk edildi. Ambulans içindeki bir yaralı kazanın bir anda olduğunu ve araçla birlikte savrulduğunu anlatırken kazaya karışanlar arasında olan bir kadın ise kamyonun kendilerine arkadan çarptığını ve sürüklendiklerini söyledi.

Polis kazanın ardından sürücünün ifadesine başvurmak için karakola götürdü. Öte yandan, kamyon sürücüsünün güzergah üzerindeki tonaj kantarından kaçmak isterken kazanın meydana geldiği ihtimali üzerinde de duruluyor. Tonaj yetkilileri de kaza yerine gelerek araçta incelemelerde bulundu.