Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki 3'üncü maçında Tire 1922'ye deplasmanda 2-1 yenilerek 3 puanda kalarak 16'ncı sıraya gerileyen Altay'ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, umut dolu mesajlar verdi.
Ligin 3'üncü haftasında oynamadıkları için bir maç eksiklerinin bulunduğunu hatırlatan Serdar Sabuncu, "Tire'de hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. En iyi oyunumuzu oynadık, rakibe futbol dersi verdik. Taraftarımız maçtan sonra takımımızı alkışladı. Doğru yoldayız, ritmimizi bulduk. Her hafta daha iyiye gidiyoruz. Kimsede umutsuzluk yok" dedi.

İlk 20 dakikada 1-0 geriye düştükten sonra Halil ve Furkan'la çok net pozisyonlara girdiklerini, ikinci yarıda ise oyunu tümüyle rakip sahaya yıktıklarını dile getiren Serdar Sabuncu, sözlerini şöyle  sürdürdü:
"Bedrican'ın yokluğunda ilk kez ligde görev alan 19 yaşındaki forvetimiz Serkan'la eşitliği sağladık. Rakip kaleci Erhan, son adam pozisyonundaki Halil'i düşürdü, hakem kırmızı kartı vermedi. Stoperimiz Ulaş şanssız bir şekilde kendi kalesine gol attı. Maçtan sonra gözyaşlarını tutamadı. Taraftarımız onu bağrına bastı. Kötü bir tecrübe yaşadık." BAŞKANLARDAN TAM DESTEK
Altay'da geçen sezon başkanlık görevini üstlenen ve küme düşme acısı yaşayan MHP İzmir Milletvekili Aslan Savaşan ile yine eski başkan Mehmet Erdoğan, siyah beyazlı ekibi bu müsabakada da yalnız bırakmadı. Menemen'de oynanan Maltepespor maçını protokol tribününden takip eden Savaşan ve Erdoğan, Tire'de de tribündeki yerini aldı.