B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.
B.B. Bodrumspor’un Gümbet Mahallesinde bulunan kulüp binasında, B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve Bimeks’in mağaza müdürü Barış Ölçen’in sponsorluk anlaşmasını imzalamasının ardından Ölçen “ Bimeks olarak Bodrumspor’un teknoloji sponsoru olduk. Başarılı bir şekilde şampiyonluğa ilerleyen Bodrumspor’a destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bodrumspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” dedi.
Yapılan anlaşmanın B.B. Bodrumspor için hayırlı olmasını dileyen kulüp başkanı Rıza Karakaya’da “ Bimek artık Bodrumsporumuzun teknoloji sponsoru oldu. Knedilerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.
BODRUMSPOR’A BAKLAVA DOPİNGİ
Bölgesel matör Lig 7’inci Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor Pazar günü oynayacağı Eğirdirspor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirerek kampa girdi. B.B Bodrumspor’un dün (Cuma) Bodrum Şehir Stadı’ndaki antrenmanına gelen Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve oda yöneticileri, futbolculara baklava ikram ederek Eğirdirspor maçı öncesi başarılar diledir.
Maçtan önce son antrenmanını yarın maçın oynanacağı Bodrum Şehir Stadı’nda yapan B.B. Bodrumspor’a antrenman sonrası bir destekte eski futbolculardan geldi. B.B. Bodrumspor’da geçmiş dönemlerde top koşturan futbolcularda, Pazar günü oynanacak olan Eğirdirspor maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek baklava ikram ettiler.
B.B. Bodrumspor ile Eğirdirspor arasında Bodrum Şehir Stadında oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 13:30’da başlayacak.