Samsunspor daha önce sözleşme imzalattığı dört oyuncuyu Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen toplantı ile temsili imza töreni yaptı.

Nuri Asan Tesislerinde saat 11.00’de düzenlenen  imza töreninde Mehmet Çakır, Muharrem Efe, Ersel Aslıyürek ve Oğuzhan Berber basının karşısına çıkarıldı.

Muharrem efe ile 3 yıllık diğer oyuncular ile birer yıllık anlaşma yapıldığı.belirtildi.

Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu’nun konuşması ile başlayan imza töreninde futbolcularda transferleri ile açıklamalarda bulundular.

Önümüzde uzun bir sezon var diye sözlerine başlayan Araboğlu, “Buna hazırlık oalrak hepinizin de merakla beklediği Samsunspor’umuzun önemli transferleri ile bugün karşınızdayız. Arkadaşlarımız burada. Hepiniz hoş geldiniz. burası büyük, köklü bir camia. samsun ülkemizin önemli bir kenti. Dolayısıyla Samsunspor’un size, siznde Samsunspor’a vereceği çok şeyler var.Buna gönülden inanıyoruz. Samsunspor’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah Samsunspor’un sizlere verdikleri kadar sizlerde Samsunspor’a vereceksiniz. Bundan en ufak bir şüphem yok. Bu transferler hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra yapılan sembolik imza töreninden sonra futbolcular teker teker Samsunspor’a transferleri ile ilgili görüşlerini belirttiler.

ZORLU BİR SÜREÇ OLDU

Transfer sürecinde bu arkadaşların burada olmasında büyük çaba gösteren Başkanımız erkurt Tutu’ya teşekkür ederiz diye sözlerini sürdüren Araboğlu, “Başkanımız Erkurt Tutu ve Sportif Direktörümüz Coşkun Zeren’in büyük katkıları var. Elbette futbolcu arkadaşlarımızında menajerlerinin de katkıları büyük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye sözlerini sürdürdü.

Daha sonra söz alan Coşkun Zeren, “Bu dört arkadaşımızda bizim geçen sezondan itibaren takip ettiğimiz isimlerdi. Büyük fedakarlık yaparak buraya geldiler. Huzurlarınızda onu belirtmek istiyorum.  kendilerine teşekkür ediyorum. Burada başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.