SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’da sürpriz ayrılık kararının ardından Serhat Güller'in yerine Taşkın Güngör getirildi.
2011-2012 sezonunda İnegölspor'u şampiyon yaparak 2'nci Lige çıkaran Taşkın Güngör, 3 yıllık aranın ardından yeniden İnegölspor’a döndü. Taşkın Güngör bugün düzenlenen imza töreni ile kendisini bordo beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
KÖTÜ BİR DURUMDAYIZ
Törende konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, sezona Serhat Güller'le başladıklarını, istedikleri sonuçların alınmaması nedeniyle yolların ayrıldığını anlatırken şunları söyledi:
"Ayrılma kararını anlaşarak aldık. Serhat Güller bizim için değerlidir. Daha önce sporcu olarakta bize hizmetler verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeni heyecan gerekiyordu. 2011-2012 sezonunda şampiyon olduğumuz yıl takımımızın başında olan Taşkın Güngör ile anlaştık. İnşallah İnegölspor ve İnegölsporlular için hayırlı olur. Play off ve şampiyonluk hedeflerimiz devam ediyor. Şu anda 5 puanla 15'inci sıradayız. Kötü bir durumdayız. Bundan sonra rüzgarların tersine eseceğini düşünüyorum. İnegölspor iyi bir duruma gelecek."
"TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"
Yeniden İnegölspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Taşkın Güngör ise şöyle konuştu:
"3 yıl aradan sonra yeni başlangıç yapacağız. Şu anda bulunduğumuz ortamın üzerine çıkmalıyız. İyi tabloda değiliz. Futbol şehri olan İnegöl’ü hak ettiği bir yere taşıyacağız. Herkesin keyif aldığı bir takım yaratmaya çalışacağız. Çok çalışarak hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum."

FOTOĞRAF