Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Diyarbakır’da hakemlere yönelik “Bölgesel Yaz Semineri” düzenledi. Seminer için Diyarbakır’a gelen MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, bölgede hakemliğin gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
MHK tarafından Diyarbakır’da hakemlere yönelik 2015-2016 Bölgesel Yaz Semineri düzenlendi. Dicle Üniversitesi (DÜ) Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Rektör Yardımcısı Prof Dr. Sabri Eyigün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, MHK Üyesi Dr. Yıldıray Aslan, kulüp temsilcileri ile 13 ve 14’üncü bölge hakemleri katıldı.
“BÖLGEYİ HAKEMLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ”
Seminerde konuşan Müftüoğlu, Diyarbakır ve bölgenin hakemlikte daha iyi yerlere gelmesini istediklerini belirterek, “Dr. Yıldıray Arslan bizim için çok değerli bir isim. Beraber hakemlik yaptık. Bölge için şans olduğunu düşünüyoruz. Bizim için Türkiye’nin her bölgesi ve her karışı değerlidir. Diyarbakır ve bu bölgeyi de önemsiyoruz. Buradan başarılı hakemler çıkmasını arzu ediyoruz. Yeni dönemde buna dönük çalışmalarımız olacak” dedi.
Konuşmaların ardından D.Ü. Rektör Yardımcısı Eyigün, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’na plaket verdi.