Şaphane İlçe Kaymakam Asım Solak, 2014-2015 Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Ortak Sınavlarında aldıkları puanlarla Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) sıralamasında ilk 5’e giren öğrencileri ödüllendirdi.
2014-2015 Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Ortak Sınavlarında aldıkları puanlarla Yerleştirmeye Esas Puan sıralamasında ilk 5’e giren öğrenciler için Şaphane Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.
Törene İlçe Kaymakamı Asım Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz ile YEP sıralamasında ilk 5’e giren öğrenciler ve veliler katıldı.
Törenden önce öğrenciler ve aileleri ile sohbet eden İlçe Kaymakamı Asım Solak, başarılarından dolayı öğrencileri ve katkılarından dolayı da aileleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Konuşmanın ardından YEP sıralamasında ilk 5’e giren Şaphane 75. Yıl Ortaokulu’ndan Cennet Kübra Akdana, Şaphane Ortaokulu’ndan Arife Yılmaz, Ufuk Yiğit ve Emine Özkan ile Karamanca Ortaokulu’ndan Hamiyet Aslan adlı öğrencilere İlçe Kaymakamı Asım Solak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz tarafından tablet bilgisayar hediye edildi. (MA-EFE)