TRANSFERDE 14 takviye yaparak kadrosunu yenileyen Göztepe, PTT 1'inci Lig'deki ilk sınavında yarın Elazığspor'la Bursa'da oynayacak.
Göztepe, İzmir'deki stat sorunu nedeniyle rakibini Bursa Atatürk Stadı'nda ağırlayacak. Saat 21.00'de başlayacak müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek. Tam 825 gün sonra PTT 1'inci Ligi'ne dönecek sarı kırmızılılarda ameliyatı olan golcü Emrah Metoğlu dışında eksik yok. Göztepeli futbolseverler karşılaşmayı kapalı tribünden 20, maratondan ise 10 TL karşılığında izleyebilecek. Misafir tribün bilet fiyatı da 10 TL.
Geçen sezon Göztepe'yi Spor Toto 2'nci Lig'de şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Diyadin de tam 1175 gün sonra PTT 1'inci Ligi'ne dönecek. Son olarak 27 Mayıs 2012 yılında Kasımpaşa'nın başındayken Adanaspor ile play off finali oyanayan Diyadin, İstanbul ekibiyle Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşamıştı.
Sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen Metin Diyadin, "Üç sezon sonra yeniden PTT 1'inci Ligi'ndeyiz. Taraftarımızın desteği ile Elazığspor'u yenip, yeni sezona umut veren bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Göztepe'nin muhtemel kadrosus şöyle:
Gökhan - Fuchs, Barış, Giray, Hakan Arslan (Mehmet Erdem), Leroy, Özgür, Gosso, Hakan Barış, Maah, Vleminckx