Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Bozdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da hazır bulundu.
Bozdoğan mahalle muhtarlarının daveti üzerine Bozdoğan’a giden Başkan Çerçioğlu, muhtarlarla birebir görüşülerek belirtilen sorunların kısa sürede çözüldüğünü ifade etti. Desteklerini hiçbir zaman esirgemediği ve Bozdoğan’a yaptığı yatırımlar nedeniyle Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğan mahalle muhtarları şunları söyledi: “İl Özel İdarenin kapısında aylarca beklediğimiz oluyordu ama işimiz hiçbir zaman yapılmıyordu. Fakat Büyükşehir Belediyesi bir telefonla bütün işlerimizi halledip, sorunlarımızı çözdü. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz”
“MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Bozdoğan’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve bu toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, Aydın il genelinde olduğu gibi Bozdoğan’da hiçbir mahalle muhtarlarının sorunu kalmayacağını belirterek, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda her zaman muhtarlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımız ile birebir görüşerek sorunlarını en kısa sürede çözüyoruz. İl genelinde olduğu gibi Bozdoğan’da önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Desteğimiz ve hizmetlerimiz muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda devam edecek” diye konuştu.
Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ise her zaman yanlarında olan, Bozdoğan’a önemli yatırımlar yapan Başkan Çerçioğlu’na tüm muhtarlar ve Bozdoğan halkı adına teşekkür etti.