Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bizim herkesten daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Yeni gelen oyuncularla değişik bir havayla sahaya çıkacağız" diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ: KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR
Adana Demirspor'un aldığı seyircisiz oynama cezasını 'inşallah kendi adımıza doğru kullanırız' diyen Özköylü, "Adana Demirspor'da transfer sıkıntılarıyla boğuşdu. Ve halen süren bazı sıkıntıları bulunuyor. Giden oyuncuları da var ama yine de iyi oyunculardan kurulu bir takımları var. Onların da kazanmaya ihtiyacı var. Bizim ise herkesten daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Yeni gelen oyuncularla değişik bir havayla sahaya çıkacağız. İnşallah bunu pozitif şekilde değerledirerek sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

'İŞİN EN ZOR KISMINDAYIZ'
Yeni gelen transferlerle birlikte daha alternatifli bir kadroya sahip olduklarını belirten Osman Özköylü, "Devre arasında 10 tane futbolcuyu kadrosuna katan bir takımın kısa sürede bir başarı elde etmesi düşünülemez. Herkes şu yanılgıya düşüyor; '10 tane oyuncu geldi her şey bundan sonra çok süper olacak.' Hemen olacak bir şey değil bu. İşin zor kısmından biri transfer tahtasını açmaktı şimdi ise en zor kısmındayız. Gelenlerin antrenman yapması, takıma uyum sağlaması önemli işler. Hepsini kullanamıyoruz .Önümüzde bir kaç haftaya ihtiyacımız var. Uyum sürecini atlatmaya çalışacağız. Yeni gelen oyuncular 2 gündür antrenmana çıkıyorlar. Alternatif oyuncu sayımız fazlalaştığı için kadro kurmada daha bol seçeneğimiz oldu. Bunları en iyi şekilde değerlendirip iyi sonuçlar almak istiyoruz" diye konuştu.

YENİLERDEN KİMLER OYNAYACAK?
Yeni transferlerden kimlerin oynayıp oynamayacağıyla ilgili soruya Osman Özköylü ayrıca şunları söyledi:

"Ahmet Burak Solakel hemen hemen ilk yarıda takımında oynadı hazır bir oyuncu. Fakat takımından ayrıldı kendi başına bireysel antrenman yaptı. Ahmet kendine bakan bir oyuncu oynayabilir diye düşünüyorum. Kevin Brands hazır oynayabilir. Lumu'nun biraz eksiği var. Erkam ilk yarı takımının bir çok maçında oynamış antrenman yapmış bir isim o da oynayabilir. Adiloviç bizimle yeni çalışmalara başladı. Bundan önce geçirdiği süreci bilmiyoruz. Biraz zamana ihtiyacı var. 1 hafta önce gelen oyuncular daha hazır durumdalar. Bu takım 2-3 hafta sonra daha üst seviyelere çıkacaktır diye düşünüyorum."

Haber: Ali BİROL