Gaziantep’in Şehitkamil İlçe Belediyesi tarafından yapılan Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası görkemli bir törenle hizmete girdi.
Şehitkamil ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen açılış törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ahmet Uzer, milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Ak Parti Bursa milletvekili Bennur Karaburun, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende açılış konuşması yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz bu hizmet binası toplam 25 bin metrekare alan üzerine oturuyor. 5 bin 500 metrekare kapalı alana sahip bu hizmet binasında özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’nün burada hizmet vermesi planlandı. Nedeni ise biz bundan önceki dönemde de her birimin kendi ihtiyaç konusu olan yerde beraber çalışmasını planladık. Daha önce gerçekleştirdiğimiz park bahçeler müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü ve çevre koruma kontrol müdürlüğünün belediye dışına çıkarılmasıyla verim arttı. Bugün içerisinde bulunduğumuz bu tesiste, mekanik atölyesi, makas atölyesi, boya, kaporta, elektrik, lastik, şase, yıkama, yağlama, yedek parça deposu her türlü hizmetlerin birebir bulunduğu bir mekan burada bir diğer yapmış olduğumuz en önemli çalışmalardan bir tanesi bu yan tarafta bulunan yedek parça depomuzda tamamen barkot uygulamasıyla çalışıyoruz. Hangi araca hangi parça kullanılmış hangi tarihte takılmış eğer erken bir sürede sıkıntı vermişse garantiden bunu değiştirebilecek kontrol mekanizmasını çalıştırıyoruz” diye konuştu.
Fadıloğlu’nun ardından AK Parti Milletvekili Nejat Koçer’de, "Gaziantep’imiz ve Şehitkamil’imiz bugün çok güzel bir açılışa şahitlik ediyor. Gerçekten Şehitkamil belediyemiz çok önemli projelere imza attı bugüne kadar 50 ilden daha fazla nüfusu barındırıyor Şehitkamil belediyemiz 800 bine yakın nüfusuyla Türkiye’nin 8. Büyük ilçesi bu ilçede yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin artması ve standartların artması için Şehitkamil belediyesi ve ailesinin yapmış olduğu hizmetleri takdir ediyoruz” şeklinde konuştu.
Törenin ardından katılımcılar binayı gezdi.