Fatih Terim'in kızı Buse Terim, DeFacto markası için özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun tanıtımının yapıldığı gecede, Fatih Terim ve Fulya Terim kızları Buse Terim'i yalnız bırakmadı. 



ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Fatih-Fulya Terim, Volkan Bahçekapılı, Merve-Ahmet Baran Çetin, Emre-Tuğba Belözoğlu, Mert Vidinli, Revna Demirören, Murat Boz ve Gökhan Şükür gibi pek çok ünlü ismin katıldığı geceye DJ Murat Tokuz da müzikleriyle renk kattı.



KOLEKSİYONUN TEMASI:


Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen DeFacto, ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim'le hazırladı. 'Buse Terim for DeFacto' koleksiyonunda bohem ve zamansız trend rock chic temaları öne çıkıyor.



Buse Terim: "Kadınlara giydiklerini nereden aldıklarının, hep nasıl çok şık göründüklerinin sorulacağı, aynı zamanda 'gerçekten bu fiyata mı aldın?' diye şaşırtacakları, kendilerini daha iyi hissedecekleri bir koleksiyon oldu." dedi.

"UZUN ZAMAN ÖNCE RÜŞTÜNÜ İSPAT ETTİ"

Fatih Terim ise "Buse Terim uzun zaman önce rüştünü ispat etti. Ben de bugün Buse Terim'in babası olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum." dedi.



Haberler