Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Sivasspor galibiyeti için takım arkadaşlarını kutlarken, gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin ise, "İyi bir takım olduklarını biliyoruz. Camia için çok önemli bir karşılaşma. Elimizden geleni yapacağız" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un Arjantinli yıldız Batalla, "Çok zor bir karşılaşmaydı bugün. Ligin bu seviyesine geldiğinizde herkesi savaşacak bir amacı oluyor. Sivasspor’un da savaşacak çok sebebi vardı. Asıldılar maça ve ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ben bugün için takım arkadaşlarımı iyi galibiyet hem de iyi mücadele için kutlamak istiyorum" dedi.
"ÇOK ZOR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"
Bir basın mensubunun, "Maç sonu takım arkadaşlarına ‘Ben size demiştim’ şeklinde bir ifadesi vardı. Maçın ardından neler konuşuldu?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Batalla, “Sivasspor bizim favori deplasmanlarımızdan birisi değil. Yanlış hatırlamıyorsam bizim burada galip geldiğimiz şampiyonluk sezonu var. O zamandan beri de zor sonuç elde edebildiğimiz bir stadyum oldu. Çok zor olacağını bütün takım arkadaşlarıma söylemiştim. Öyle olduğu için de takım arkadaşlarımla bu şekilde iletişim kurdum” diye konuştu.
"CAMİA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMA"
Ligin 28. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçını da değerlendiren Pablo Batalla, “İyi bir kadro olduklarını, bu sezon iyi oynadıklarını ve kendilerini iyi hissettiklerini biliyoruz ama camia için ve bizim için çok önemli bir karşılaşma. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve iyi sonuçla dönmeye çalışacağız Bursa’ya” dedi.