Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sungurlu İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki Ortaokul müdürleri ve branş öğretmenleriyle birlikte (TEOG) değerlendirme toplantısı yapıldı.
Özel İdare toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısına Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu Müdürü Ayhan Geylani, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp ile ortaokul müdürleri ve ortaokulda görev yapan branş öğretmeleri katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, TEOG Sınavında önceki yıllara göre puan ortalamalarına artış olduğunu belirtti.
Atcıoğlu, elde edilen başarıdan dolayı Okul Müdürleri ve Branş Öğretmenlerine teşekkür ederek, mevcut başarının artırılması için ekip halinde çalışmalarını daha da arttırarak devam edeceklerini söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan ile birlikte bir sunum yapan TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu Müdürü Ayhan Geylani,"2014-2015 TEOG sınavlarındaki Öğrenci başarılarını tablo ile göstererek Sungurlunun başarısı artmıştır" dedi.
2015-2016 Eğitim Öğretim yılında TEOG sınavlarında başarılı olabilmeleri için Branş Öğretmenleri ve Okul Müdürleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.