Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kızıltoprak Mahallesi’ndeki Ramazan etkinliğinde; “Yol yapılır, kaldırım düzenlenir ama tüm Muratpaşa yaşayanları ile komşuyuz diyemiyorsak diğer hizmetlerin anlamı olmaz” dedi.
Kızıltoprak Mahallesi’nde gerçekleştirilen Ramazan etkinliğine eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, komşu müslüman ülkelerin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Başkan Uysal, “Ramazan ayında, Suriye’de, Irak’ta insanlar öldürülüyor. İnsanların, inançlarının gereğini yerine getirebildikleri bir ülkede, barış içinde birlikte yaşamamızı sağlayan, bugünlerimizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm atalarımızı, saygıyla, rahmetle anıyoruz” diye konuştu.
HİZMETLER NASIL ANLAM BULUR
Muratpaşa’da yaşayanları ile kalp kalbe olmaya çalıştıklarına vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kaldırımlar düzenlenir, çöp konteynerleri yeraltına alınır, yılda 60 park, kreş, okullara spor salonu, yaşlıevleri, engelsiz kafeler ve yollar yapılır, yapıyoruz da. Eğer, tüm Muratpaşa yaşayanları ile komşuyuz diyemiyorsak, komşumuz açken tok yatmıyorsak, bu gökkubbe altında lokmamızı paylaşamıyorsak, yapılan diğer hizmetlerin anlamı olmaz.”
Başkan Uysal, iftara katılan çocukların, halı saha taleplerini değerlendirmeleri için ilgili birimlere de talimat verdi.