AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Sivil Toplum Kuruluş Teşkilatlarını ziyaret ederek, AK Parti tarafından yapılan Sivil Toplum Kuruluş temayül yoklamalarına katıldıkları ve kendilerin verdikleri destek için teşekkür etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti tarafından yapılan Sivil Toplum Kuruluşları Temayül Yoklamasına katılarak demokratik hakkını kullanan ve kendisine destek veren Özışık’a teşekkür eden Çelik, “Bütün sivil toplum teşkilatları yapılan bu temayül yoklamasına yoğun ilgi gösterdi. Temayül yoklamasına katılan bütün STK temsilcilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
TSO Başkanı Metin Özışık’ta, milletvekili adaylarının belirlenmesinde STK’ların fikirlerini alınmasını önemli olduğunu belirterek,”Biz özellikle bürokrattan çok, iş adamı, sanayicinin meclise gitmesini istiyoruz. Ayhan Çelik bey, sanayinin, ticaretin ve tarımın içerisinden gelmektedir. Sanayicinin, esnafın, çiftçinin derdini bilir ve derdinden anlar. Ayhan Çelik’in çok güzel projeleri var. Allah kısmet eder de meclise giderse bir bir uygulayacağına inanıyorum. Biz de daha önce dediğim gibi çok sayıda projemizi milletvekillerimize, bakanlarımıza sunduk ancak karşılığını alamadık. Yaptığımız bu projeler Yozgat için çok önemli projelerdi. Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, Et Süt Kurumuna ait süt tesislerinin işletmeye açılması, organize sanayi bölgemizin canlandırılması için demir yolunun bağlanması. İnşallah önümüzdeki dönemde bu projelerimiz gerçekleşir” şeklinde konuştu.
Özışık, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Çelik’e teşekkür etti. Çelik daha sonra diğer oda, dernek ve vakıfları ziyaret ederek teşekkür etti.