Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)’ndan 11 kişilik heyet, TBMM’de düzenlenen istişare toplantısında, Salihli’nin gelişmesi konusunda zorunlu gördükleri 7 maddelik beklentilerini, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber ile Manisa Milletvekilleri’ne sundu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), ilçenin gelişmesini engelleyen konuları tespit ederek, bunları birinci elden yetkililere ulaştırmak için Ankara’da üst düzey temaslar gerçekleştirdi. Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, yönetim kurulu üyeleri ile Salihli Organize Sanayi Bölgesi Danışmanı Cevdet Eren’den oluşan 11 kişilik heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde Manisa Milletvekilleri’nin de hazır bulunduğu istişare toplantısında sıkıntılarını dile getirerek, sorunların çözümü konusunda yardım talebinde bulundu. Toplantıya TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Sümer Oral ve Erkan Akçay katıldı. Heyet adına konuşan Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, yedi maddeden oluşan beklentilerini sundu.
Salihli heyetini Ankara’da TBMM çatısı altında görmekten ve sorunlarını dinlemekten memnun olduklarını belirten Recai Berber, sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini, yörenin sorunlarını ilk ağızdan ilgili birimlere dile getirilmesinin yararlı olduğunu ifade etti.