SPOR Toto Süper Lig'de teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederken ev sahibi ekibin jesti, yeşil siyahlıları 3 puandan daha fazla mutlu etti.
Müsabakanın bitiminde bir grup yöneticiyle birlikte Akhisar Belediyespor soyunma odasına inen Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, son 4 maçında 3'üncü galibiyetini alan     Cihat Arslan ve oyuncularını sergiledikleri futbol ve elde ettikleri galibiyet için tebrik etti, "Bir Anadolu takımı olarak sizleri daha yukarılarda görmekten mutluluk duyarız" dedi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor yönetiminin bu jestini paylaşan Cihat Arslan, şunları söyledi:
"Bu olay bizi galibiyetten daha fazla mutlu etti. Çok ince, çok zarif bir davranış. Türk futbolunda bu tür hareketlerin artmasını diliyorum. Sayın başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum."
Kritik bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayan Cihat Arslan, "İlk yarıda 2 gol bulduktan sonra 2'+nci yarıda savunmada kaldık. Rakibin hamleleri bizi zorladı. Yine de yakaladığımız kontrataklarda final paslarını doğru yapabilseydik farkı açabilirdik. Futbolcularımı kutluyorum."