Günümüzün yoğun hayat temposunda haber okuma standartlarına uygun bir şekilde hazırlanan ‘Sonra Ne Oldu?’ konulara göre düzenli bir haber akışı sunuyor. Farklı haber kaynaklarından derlediği haberleri özet bir şekilde kullanıcıyı sıkmadan, reklamlara boğmadan, sürekli tıklatmak zorunda bırakmadan size özel şekilde yayınlıyor. Günün en çok okunan, paylaşılan, takip edilen haberlerini görmenizi ve gündemi takip etmenizi destekliyor.

Artık 15 Temmuz Darbe girişimi, Survivor, Fenerbahçe, Reina saldırısı, NBA, Euroleague, Yeni Anayasa, Kültür Sanat gibi onlarca konudan seçtiklerini takip edecek, onlarla ilgili haberleri bir arada görebileceksiniz. Bu da istediğiniz haber akışına göre size, kişiselleştirilmiş bir şekilde haberleri sunmuş oluyor.

Uygulamada dönemsel olarak hazırlanmış içerikleri başlık olarak bulabilirsiniz. Örneğin; Referandum Süreci ya da Oscar 2017 gibi, özelleştirilmiş kategoriler sayesinde haberin öncesini ve sonrasını görür, bilgi sahibi olursunuz. Sizin için 3 adımda uygulamayı özetlersek;

1. Güncel ve Özet Haberler

“Sonra Ne Oldu?” senin için Türkiye’deki tüm haber ajanslarını tarar ve en güncel haberleri mobile uygun şekilde düzenleyerek gerek grafik, gerek özet gerekse daha özel formatlarda sizlere sunar. Uygulamada sadece birkaç dakika geçirerek gündeme hakim olabilir ve bilmek istediğiniz hiçbir haberi kaçırmamış olursunuz.

2. Konuları Seç Bildirimleri Cebine Gelsin

Kategoriler arasında seçiminizi yapar, istediğiniz haber akışına göre “Sonra Ne Oldu?” kişiselleştirilmiş şekilde size sunar.Bununla birliktesadece seçtiğin konulara göre anlık bildirim alırsınız.

3. Konuyla İlgili Tüm Haberler Bir Arada

Uygulamada dönemsel olarak hazırlanmış içerikleri başlık olarak bulabilirsiniz. Örneğin; Mehmet Ekici ya da 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi özelleştirilmiş kategoriler sayesinde haberin öncesini ve sonrasını görür, bilgi sahibi olursunuz.

Sonra Ne Oldu? Uygulaması şuanda sadece iphone cihazlar için yayında. Bu linkten Ücretsiz indirebilirsiniz.

kaynak:haber7