Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında Kayserispor kendi evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren mücadele sonrası iki takımın teknik adamları maçı değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, “Gerçekten güzel bir mücadele izledik. Futbolun gereklerini sahaya yansıttık. Çok gol pozisyona girdik ve değerlendiremedik. Yunus hoca sahada bizi gerçekten ezdi. Takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı. Altınordu maçını kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz” dedi.
FENERBAHÇE CEPHESİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gruptan çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "İlk devre çok iyi oynayamadık. Ama ikinci yarı iyi başladık. Daha iyi bir Fenerbahçe vardı sahada. Pozisyonların birini değerlendirdik. Bugüne kadar bu turnuvada gençleri Türk futboluna ve kadroya katabilme adına şans verdik. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Önümüze bakıyoruz. Bayburt maçı sonrasında gruptan çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
Transfer konusunda sorulan bir soruya ise Kartal, "Transferle ilgili olarak söyleyecek bir şeyim yok. Ozan Tufan’ı daha önce söylemiştik. Takımın ekonomik şartlar ve gidişatını ben bilmiyorum. Başkanımız ve yöneticiler takip ediyor" cevabını verdi.
Gençlerin performansı ile ilgili olarak ise Kartal, "Bir tane veya iki tane A takımda kadronun içinde yer alabilecek oyuncu olursa bu bizim kazancımız olur. Alt yapıdaki oyuncuların önünü açmamız ve moral vermemiz, onlara bir şans vermemiz gerekiyor. Uygar kadroya girdi. Ramazan’ın performansı ikinci yarı olumluydu. Bakıyoruz. Zaman zaman bu tip maçlarda takip ettiğimiz gençlere daha çok şans vererek, onları tecrübelendirerek A takıma kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.