Edinilen bilgiye göre, 24 Mart tarihinde merkez Yenişehir ilçe Dumlupınar Mahallesi 72 Evler Sitesi'nde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada, 2 çocuk annesi Gülten Palo (46) hayatını kaybederken, kocası Burhan Palo ise hafif yaralandı. Olayda intihar şüphesi üzerinde duran polis, hastaneden taburcu olan Burhan Palo'nun çelişkili ifadeleri üzerine 'taksirle ölüme sebebiyet verme' şüphesiyle ifadesini alarak serbest bıraktı.
Olaydan sonra Halkkent Mahallesi'ndeki annesi Gülşen Palo'nun (70) yanına yerleşen Burhan Palo, bugün öğleden sonra annesinin evindeki banyoda jiletle şah damarını keserek intihar etti. Annesi tarafından banyoda bulunan Palo'nun cesedi, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Restoran işletmeciliği yaparken iflas ettikleri öğrenilen Burhan Palo'nun intihar etmeden kısa süre önce sosyal medya hesabından, 'Ne sağ yanımı, ne de sol yanımı bütünümü kaybettim, varını yoğumu kaybetmenin tarifi bu olsa gerek' şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.