YENİ sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da yeni transfer Marius Alexe, takımının yeniden Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi olmak istediğini söyledi.
Kardemir Karabükspor'da futbolcular dün akşam Albimo Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından bugün yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Karşılaşmada oynayan futbolcuların düz koşu yaptığı antrenmanda genç futbolcular top çalma ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda sut çalışması yapan genç futbolcuları Teknik Direktör Hüseyin Kalpar da dikkatle izledi. As takımdaki futbolcular ise ter idmanıyla çalışmayı tamamladı.
Albimo Alanyaspor karşısında takımının tek golünü atan yeni transfer Marius Alexe, gazetecilere yaptığı açıklamada ilk maçında gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.
Takım olarak kazanmalarının motivasyon açısından önemine değinen Alexe, "Golle başlamak önemliydi. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzeldi. Golü ben atsam da önemli olan takımın kazanmasaydı" dedi.
PTT 1'inci Lig'in, Süper Lig'den farklı olduğunu ve üst düzey bir lig olmasa da zorlu olduğunu söyleyen Alexe, Türkiye'ye alışmaya çalıştığını kaydetti. Alexe, Türkiye'deki hedefinin ise Kardemir Karabükspor'un Süper Lig'e çıkması olduğunu söyledi. Açıklama yaptığını gören takım arkadaşlarının Alexe'nin dikkatini dağıtma çabası ise antrenmanı izleyenleri güldürdü.