Ergün TOS / FETHİYE(Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde sıcak hava nedeniyle stüdyoya girmek istemeyen gelin ve damatlar, düğün fotoğrafları için sahili seçti. Gelinlik ve damatlıklarıyla denize giren çiftler hem eğlendi, hem de serinledi.
Düğün hazırlığı yapan çiftler gelinlik, düğün salonu ya da düğün pastası gibi ihtiyaçlarının yanı sıra, hayatlarındaki en mutlu günü ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılara başvurdu. Stüdyoya kapanan Fethiyeli fotoğrafçılar da, sıradışı talepler üzerine dışarı yöneldi. Düğün fotoğraflarına farklı bir boyut kazandırmak isteyen fotoğrafçı Fatih Yılmaz, çiftleri gelinlik ve damatlıklarıyla denize soktu. Tarihi ve turistik mekanların yanı sıra, deniz kenarında fotoğraf çektiren çiftler hem eğlendi hem de 40 dereceye ulaşan sıcak havada serinledi.
Gün batımı manzaralarının ön plana çıktığı çekimler, çiftlerin denize girmesiyle eğlenceye dönüştü. Bazı gelinler suya girmeye ikna etmek zor olurken, bazıları serinlemek için kendini hemen suya attı. Karadere ve Çalış plajlarında gerçekleşen fotoğraf çekimlerinde çiftler suyun içinde samimi pozlar verdi.
Eşi Mehmet Gök ile denize girip fotoğraf çektiren Aysun Gök, sıcağın altında çekim yaptıktan sonra denize girip eğlendiklerini anlattı. Denizde çekim yapmanın çok eğlenceli olduğunu aktaran gelinlerden Emel Ayten de fotoğrafları görmek için sabırsızlandıklarını söyledi.
Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakta çekim yaptıklarını belirten Fatih Yılmaz, sıcaktan bunalan gelin ve damatların hafızalarından silinmeyecek fotoğraflar çektirdiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI