BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, hastanede tedavi altında bulunan 14 yaşındaki Ömer Faruk Sarıca’yı ziyaret ederken, "Yıldız oyuncularımız için gelen bir teklif yok. Teklif gelse bile, hiçbirini satmayı düşünmüyoruz" dedi.
TAKIMININ FORMASINI VERDİ
Başkanı Fikret Orman, Çorlu'da özel bir hastanede tedavi gören 14 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Ömer Faruk Sarıca’ya takımının formasını hediye etti. Fikret Orman, ağustos ayında Marmara Ereğlisi'nde denizde boğulma tehlikesi geçirdiği sırada havasız kaldığı için beyin damarları hasar gören Ömer Faruk Sarıca’nın biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini vurgularken şöyle konuştu:
"Bizler inançlı insanlarız. Küçük kardeşimizin bu durumdan kurtulması için dua edeceğiz. Tüm Beşiktaş camiası olarak Ömer Faruk'un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz."
"YILDIZLARI SATMA DÜŞÜNCEMİZ YOK"
Ziyarnetten sonra basın mensuplarının sorularına cevap veren Başkan Fikret Orman, futbol takımdaki yıldız oyuncuları için gelen bir teklifin olmadığını söyledi. Gelse bile satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getirken Başkan Orman, şöyle devam etti:
"Bize gelen herhangi bir şey yok. Bunları gazeteler yazıyor. Böyle oldu, şöyle oldu diye. Beşiktaş, ligin lideri önemli bir kulüp, önemli oyunculardan kurulu. Oyuncularına talep gelmesi doğal ve bizi mutlu eder. Bize gelen bir talep yok bizim de satmaya niyetimiz yok."

FOTOĞRAFLI