Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ulubatlı Mahallesinde bulunan semt pazarını ziyaret ederek, vatandaşların ve pazar esnafının taleplerini dinledi.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ile birlikte Ulubatlı Mahallesinde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.
Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, kış öncesi semt pazarında neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Demirkol, incelemeyle ilgili, “Ulubatlı Mahallemizde kış başlangıcında pazarımızı yerinde inceleme imkanı bulduk. Kış öncesi belediye olarak neler yapabiliriz, pazarcı esnafımızın taleplerini ve dileklerini aldık. Vatandaşlarımız bu husustaki memnuniyetlerini bizzat dile getirdi. Pazarcı esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini aktardı.