Trabzonspor ile deplasmanda oynanan dostluk maçından sonra 1 gün izin kullanan kırmızı beyazlı ekibimiz saat 19.00’da yaptığı antrenman ile pazar günü konuk edeceği oynayacağı Elazızspor maçının hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenmana Trabzonspor maçında sakatlanan Mehmet Çakır katılmadı. Mehmet Çakır’ın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sakat olduğu gerekçesi ile Trabzon’a götürülmeyen Canberk Aydın düz koşu yaptı. Canberk’in Elazığspor maçına yetişeceği belirtildi.

SERİ YAKALAMAMIZ LAZIM

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Geldiğim günden beri söylüyorum. İyi bir takımımız var. Maalesef bazen inişli çıkışlı grafik oluyor. Bunun sezon sonlarına doğru olması pek iyi değil. Seri yakalamamız lazım. Önümüzdeki 8 haftada elimizde çok iyi bir fırsat var. Hafta sonu oynayacağımız Elazığspor bizim rakibimiz. Sonra oynayacağımız Adanaspor şu anki konumu itibarı ile şampiyonluğa en güçlü adayı. Ardından içeride Göztepe ile oynayacağız. Bu üç maçta herşey belli olacak. Ya Play off yada aşağısı” ifadelerini kullandı.

KAZANMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK

Trabzonspor ile oynanan hazırlık maçında tüm oyuncuların hazır olduğunun görüldüğünü belirterek sözlerini sürdüren Korukır, “Hazırlık maçıda olsa iki kulüp arasındaki tatlı rekabet nedeni ile herkes kazanmak ister. Trabzon maçında bazı oyuncuları değişik mevkilerde görev verdik. Oyun içinde değişikliklere oyuncular alışmaya başladı. Daha önc az forma şansı bulan oyuncularında formda olması bizim için sevindirici. Lige verilen arayı da iyi değerlendirdik. Pazar günü Elazığspor maçını kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Kazanacağımızı düşünüyorum”şeklinde konuştu. 

Samsunsporluyuz.com