SAMSUN (AA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, belediye hizmetlerini bilgilendirme projesi kapsamında Mehmetpaşa ve Soğuksu mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi.

Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla buluşan Sarıcaoğlu, Mehmetpaşa ve Soğuksu mahallelerindeki dar ve ara sokakların genişletilerek renkli küçük parke taşlar döşeneceğini söyledi.

Mahalli seçimler öncesindeki vaatlerini hatırlatan Sarıcaoğlu, "Mahalli seçimler öncesi sizlerle yaptığım toplantılarda, düzenlediğim mitinglerde, belediye başkanı seçilmem halinde yapacağım hizmetleri söylemiştim. Verdiğim sözleri birer birer yerine getiriyorum. Getirmeye de devam           ediyorum" dedi.

İki bölüm halinde olan Soğuksu Mahallesi'ndeki eski pazar yerinin alt kısmını gençlik merkezi, üst kısmını da sebze pazarı yapacağını anlatan Sarıcaoğlu, şöyle konuştu:

"Mahalle içlerinde dar sokaklar var. Bu sokakları genişletip küçük parke taşlarla desenli              hale getireceğim. İlçemizde yaptığımız hizmetleri, projeleri görüyorsunuz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hizmetler bakanlarımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın destekleri ile oluyor. Kapım her vatandaşa açık. Geliniz, derdiniz, sıkıntınız, belediyeden şikayetiniz, isteğiniz varsa anlatınız. Ben kapalı kapı arkasında olmak için değil, sizlere hizmet için geldim."

Sarıcaoğlu, bilgilendirme ve talep almaya yönelik toplantılarının dönemler halinde düzenlenmeye devam edileceğini sözlerine ekledi.