Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Benfica galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Takım giderek oturuyor ve performansı giderek yükseliyor. Savaşan bir takımız” dedi. Başkan Özbek ayrıca, Fenerbahçe derbisine yönelik sorulan sorulara, “Pazar günü göreceğiz” yanıtını verdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında sahasında Benfica ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Grupta iddialı duruma geldik. Bundan sonraki Lizbon deplasmanından da puan çıkaracağımızı zannediyorum. Çok keyifli ve güzel bir maç oldu. Çok iyi bir galibiyet aldık. Taraftarlarıma armağan olsun. Bir seri yakaladık. Takım giderek oturuyor ve performansı giderek yükseliyor. Savaşan bir takımız. Özellikle ilk yarı son derece güzel oynadık. Golü yememize rağmen iki gol bulduk. Çok sevinçliyim, bütün taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.
“PAZAR GÜNÜ GÖRECEĞİZ”
Başkan Özbek, Fenerbahçe derbisine ilişkin sorulan soruya ise, “Pazar günü göreceğiz” yanıtını verdi. Dursun Özbek ayrıca, maça gidip gitmemek ile ilgili kararını henüz vermediğini söyledi.
“BAŞARIMIZIN ALTINDA YATAN EN BÜYÜK SEBEPLERDEN BİRİ”
"Hem amatör sporlarda hem de futbolda iyi gidiyoruz" diyen Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Taraftarlarımızın desteği büyük. Statta 40 binin üzerinde taraftar vardı. 1 dakika susmadılar. Ağızlarına, ayaklarına sağlık. Kendilerine çok büyük bir teşekkür gönderiyorum. Başarımızın altında yatan en büyük sebeplerden biri kendileri.”