SİVAS Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna dahil ettiği 9 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Bu sezon Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Sivas Belediyespor yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.
Sivas Belediyespor'a transferleri gerçekleşen Sivasspor'dan kaleci Nevzat Çizmeci ve orta saha Aykut Emre Yakut, Fethiyespor'dan Niyazi Batuhan Salman, Çorumspor'dan defans Murathan Buruş, Sarıyer'den stoper Gökhan Payal, Gölbaşından orta saha Berkay Öztuvan ve forvet Adem Sarı, Göztepe'den sağ açık Ali Akburç ve Giresunspor'dan da Ozan Kılıçoğlu imza töreni için hazır bulundu.
'TRANSFERLER DEVAM EDECEK'
İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Tunahan, 9 futbolcuyu renklerine bağladıklarını söyleyerek, "Sivas Belediyespor 17 Haziran itibariyle Mehmet Şahan hocamızla ilk transferini yapmıştır. Arkasından transfer komitemiz ve teknik heyetimizle bir arada bugüne kadar süre gelen ve yine bir müddet devam edecek bir transfer çalışmasına giriştik. Bugün itibariyle 9 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
2'inci Lig'de de iddialı olduklarını söyleyen Tunahan, "Sivas'ı temsil noktasında koşan, mücadele eden, play-off'u zorlayan, iddialı bir takım olacak diye, Sivas'ı heyecana sürükleyecek diye ümit ediyoruz. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Çok ince eleyip sık dokunan bir transfer çalışması oldu. İnşallah bu yılda heyecan veren ve iddialı bir takım olacağız" diye konuştu.
Açıklamanın ardından sözleşme imzalayan futbolcular yönetim kurulu üyeleriyle birlikte poz verdi.

FOTOĞRAFLI