Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Uz. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan hastane ziyaretlerine başladı.
Genel Sekreter Dr. Özcan ilk Hastane ziyaretini Nazilli Devlet Hastanesine gerçekleştirdi. Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Ergun Temiz ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesine gelen Özcan, Hastane Yönetici ve Başhekim vekili Uzm. Dr. Cem Ünde ve tüm hastane yöneticileri tarafından karşılandı.
Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Uz. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan, Hastane yönetici ve Başhekim Vekili uzm. Dr. Cem Ünde, Başhekim Yardımcıları Dr. Nail Ündağ, Dr. Osman Köksal ve Dr. Ferah Arslan, İdari ve Mali Hizm. Müd. Hasan Küçüköner, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu, Hastane Müdür Yardımcıları, Kamil Koç, Seyhan Görgüç ve Erol Boyacı ile birlikte hastanenin Acil Servisinden başlayarak Günübirlik Tedavi, Triaj, Resüsitasyon, Anastezi Yoğun bakım, Yenidoğan Çocuk bölümleri, Palyatif Bakım Merkezi ile İdari bölümlerde incelemelerde bulunarak hastane yöneticilerinden bilgiler aldı. Genel Sekreter Yoğum Bakım ve Palyatif Bakım Merkezinde yatmakta olan hastaları da ziyaret ederek aile yakınları ile görüştü.
Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Uz. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan, “Aydın ilimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde bulunan yataklı sağlık tesislerimizde hastanelerimizde tedavi olmak için gelen hastalarımıza en iyi bir şekilde sağlık hizmeti sunabilmek için çaba sarf edeceğiz. Nazilli Devlet Hastanemiz Aydın ilimizin en modern hastanelerinden bir tanesidir. Nazilli başta olmak üzere Bozdoğan, Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır. Nazilli Devlet Hastanesinde çok başarılı hekimler bulunmakta ve başarılı operasyonlar gerçekleştirilmektedir. Buda bizleri çok sevindirmektedir” dedi.
Hastane yöneticileri tarafından Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Uz. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan’a ziyareti sırasında Hastanenin çok sayıda Hemşire açığının bulunduğu, hemşire ve sağlık memuruna ihtiyaç olduğu, Doktor olarak da Çocuk Doktoru, Nisaiye, Plastik Cerrahı ve Cildiye doktorlarına ihtiyaç olduğu bildirildi.