Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aydın İl Başkanı Durmuş Uysal oldu. Uysal, “Aydın’da bambaşka bir gençlik yapılanması ile hizmet vereceğiz” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen ‘Yeni Nesil Gençlik Vakfı olduğunu belirten Aydın İl başkanı Durmuş Uysal, “TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır. Türkiye’de birçok ilde temsilciliği bulunan TÜGVA Aydın’da çalışmalarına başladı. Misyon olarak Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen,bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak olan TÜGVA bir çok başarılı çalışmalara da imza attı” dedi.
“AYDIN’DAKİ GENÇLERE ÇAĞRI”
Aydın İl Başkanlığına getirilen Durmuş Uysal, daha bilinçli olmaları için Aydınlı gençlere de çağrı yaparak “Aydın’da bambaşka bir gençlik yapılanması ile hizmet vereceğiz. Dernek binamız çok yakında faaliyete geçecektir. Dernek binamızda gençliğin faydalanabileceği kütüphane dahil bir çok çalışma odası olacak. Biz siyasi bir hareketten uzak tamamıyla gençliğin gelişimi ile ilgili çalışmalara imza atacağız. Aydın’daki genç kardeşlerimizi vakfımıza bekliyoruz" diye konuştu.