Kula Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı.
Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Akkaya, eğitim ve öğretimlerini tamamlayarak mezun olan ve diplomalarını alan öğrencilere başarı diledi.
İlçede eğitime verilen destek sayesinde öğrencilerin başarılarının çok önemli bir seviyeye yükseldiğini belirten Akkaya, geleceğin teminatı olan çocukların başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Yapılan törende, Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesinden mezun olan öğrenciler diplomalarını öğretmenlerinin elinden aldı.
Konuşmaların ardından okulda başarı derecesi yüksek öğrencilere plaket verilirken, bayrak ve flama teslimi, meslek andı ve kep fırlatma töreninin ardından son buldu. Program sonunda ilçedeki müzik öğretmenleri tarafından oluşturulan müzik grubu, katılımcılara müzik şöleni verirken, öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
Düzenlenen Programa Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Eğitim Bir-Sen Kula Temsilcisi Adem Sümen, SSPAL Okul Müdürü Abdullah Akkaya, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı.