Ersin ERCAN/ZONGULDAK, ()- IĞDIR'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Zonguldaklı polis memuru 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci'nin cenaze törenine Fenerbahçe tişörtü ile katılan ve tabutun üzerinde oyuncak arabası ile oynayan 3.5 yaşındaki Ahmet Furkan'a, Fenerbahçe Spor Kulübü forma gönderdi.
Geçen Salı günü teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 13 polisten Yusuf Yelkenci'nin cenazesi, Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde toprağa verildi. Aziziye Camii'ndeki cenaze törenine şehidin ablası Emine Ar'ın oğlu Ahmet Furkan Ar, üzerindeki Fenerbahçe tişörtü ile geldi. Bir yakınının kucağında dayısının tabutunu öpen, bir ara da olanlardan habersiz elindeki oyancak arabası ile tabutun üzerinde oynayan Ahmet Furkan'ın fotoğrafı yürek burktu.
Şehidin küçük yeğeninin fotoğrafını gören Fenerbahçe Kulübü, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçti. Kulübün İletişim Departmanı tarafından hazırlanan ve futbolcuların imzalarının bulunduğu Fenerbahçe forması ile atkı, şapka gibi ürünlerden oluşan hediye paketi, Ahmet Furkan Ar'a ulaştırılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Forma ve diğer hediyeler, İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şubesi'ince şehidin yeğenine teslim edilecek.
Ahmet Furkan Ar'ın babası Hamza Ar, Fenerbahçe'yi çok sevdiğini, oğlunun da kendisi gibi Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi. Fenerbahçe Kulübü'nün, hediye göndermek için Emniyet ile iletişime geçtiğini bildiklerini belirten Hamza Ar, "Hiçbir hediye vatan için verdiğimiz şehidi geriye getirmez. Yine de çok sevdiğim Fenerbahçe Kulübü'ne duyarlı davranışı için teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI