AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, “Temayül yoklaması da geride kaldı. Hepimiz için, Erzurum için hayırlı olsun” dedi.
Hafta sonunda gerçekleştirilen aday tanıtım ve temayül yoklamasına katılan Arif Karadağ, partililerle yakından ilgilendi, temaslarda bulundu. Karadağ, aday adayı tanıtım toplantısında ise, yeni Türkiye ve Erzurum hedeflerinden bahsetti. Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin, Yeni Türkiye yolunda atılacak belki de en önemli adımlardan birisi olacağını kaydeden Karadağ, “Bu süreçten hiç kuşkusuz Erzurum da nasiplenecek ve bu güzel şehrimiz, eskiden olduğu gibi parlak günlerine Allah’ın izniyle yeniden kavuşacak” dedi.
Arif Karadağ, “Erzurum’u sevmenin Türkiye’yi sevmek ve halka hizmet etmenin de Hakk’a hizmet olduğunu o liderden öğrendik. Ve bugün diyoruz ki; yine o dünya liderinin başkanlığında Yeni Türkiye için, yeni Erzurum için ve yepyeni yarınlar için emin adımlarla hep birlikte koşalım. Bu sevdayla tutuşan kadroda biz de yer alalım, bu mübarek belde içinse, yardan öte yar olalım” ifadelerini kullandı.
Öte yandan seçim çalışmalarına son sürat devam edeceğini kaydeden Arif Karadağ, temayül yoklamasının bu süreçte önemli bir dönemeç olduğuna dikkati çekerek, “Partimize, milletimize, ülkemize ve şehrimize inşallah hayırlar getirir” dedi.