KARŞIYAKA yönetiminde yaşanan istifaların ardından Başkan Ali Erten'in kongre kararı aldıklarını açıklamasıyla yeşil kırmızılı camiada kulisler de hareketlenmeye başladı.
Pınar Karşıyaka'nın dün akşam Barcelona Lassa ile oynadığı Euroleague maçını izlemek için gittiği İspanya'da, "Tek belirleyici unsur genel kuruldur" diyerek kongre kararını duyuran Başkan Erten'in aday olup olmayacağı netlik kazanmadı. Başkan Erten'in görevi bırakmayı düşündüğü, ancak camiadan talep gelmesi halinde yeniden durum değerlendirmesi yapacağı öne sürüldü.
Bu arada geçtiğimiz mayıs ayında yapılan genel kurulda Ali Erten'le girdiği başkanlık yarışını kaybeden Mutlu Altuğ'un da yeniden aday olabileceği öğrenildi. Kulübe karşılıksız maddi destek veren iş adamı Erdal Acar'ın önümüzdeki hafta İzmir'e gelip camianın önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi. Karşıyaka yönetiminin hafta başında toplanarak genel kurul tarihini netleştireceği kaydedildi.
Bu arada hafta başında istifa ettikten sonra başkan olabileceğini açıklayan Devrim Acar'ın adaylığı tüzük engeline takılmıştı.