Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Vilayet Meydanı'nda düzenlenen resmi tören ardından Vatan Partisi İl Başkanlığı ile TGB ve Talat Paşa Komitesi üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
Zafer Bayramı'nın 93'üncü yılı nedeniyle Vilayet Meydanı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törende Vali Güngör Azim Tuna, Garnizon Komutan Vekili Korgeneral Nihat Kökmen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Emre Genç, Atatürk anıtına çelenk koydu. Çelenklerin bırakılmasn ardından askeri bando eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
TÖREN SONRASI ÇELENK BIRAKTILAR
Vilayet Meydanı'ndaki resmi törenin bitmesinden sonra bir grup tarafından üzerlerinde 'Vatan Parti İl Başkanlığı', 'Talat Paşa Komitesi. TSK Onurumuzdur' ve ' Hepimiz Mehmetçiğiz. TGB' yazılı çelenkler bırakıldı. Gruptakiler çelenklerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.
Resmi törenlere Atatürk Bulvarı'nda devam edildi. Buradaki törene Vali Güngör Azim Tuna, Garnizon Komutan Vekili Korgeneral Nihat Kökmen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Emre Genç, AK Parti Milletvekili Salih Koca, CHP milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer ile çok sayıda kişi katıldı.
Vali, Garnizon Komutan Vekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili askeri araç üzerinden halkın bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Askerler ve gazilerin resmi geçidinin ardından tören sona erdi.

FOTOĞRAFLI