Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi yardıma muhtaç aileler için Ramazan paketi hazırladı.
Gençlik Merkezi tarafından Ramazan ayının göstergesi olan yardımlaşma duygusunu geliştirmek ve ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze mutlu edebilmek amacıyla gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından hazırlanan ramazan yardım paketleri gönderilmek üzere hazır hale getirildi. Gençlik Merkezi bu kampanya ile maddi ve manevi açıdan muhtaç ailelere bağış ve yardımlarda bulunarak üyelerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedefliyor.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Hayati Kısacık, "Yaklaşık bir ay süren yardım kampanyasın da çok sayıda genç üyemiz toplumsal duyarlılık göstererek yardım kampanyasına dahil oldu. Gençlik Merkezimiz sadece Ramazan da değil her zaman böyle yardımlar yapmaya devam ve üyelerini bu yönde teşvik etmeye devam edecektir. Bu anlamlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.