SPOR Toto Süper Lig'de 5'inci hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, bu sezon ilk yenilgiyi alırken teknik direktör Cihat Arslan, faturayı kaleci Milan Lukac'a çıkardı.
İki takımın da fazla pozisyon üretemediğini, ancak rakibinin yakaladığı fırsatlarda Lukac'ın başararılı olamadığını belirten Cihat Arslan, "Sorumluluğu bir kişiye yüklemek istemiyorum. Hep beraber hata yaptık ama Lukac'ın bireysel hatasıyla gelen ilk gol, direncimizi kırdı" dedi. Medipol Başakşehir'in kazandığı 2'nci golün de anlamsız bir geri pası ve kalecinin hatasından kaynaklandığını sözlerine ekleyen Cihat Arslan, şöyle devam etti:
"İşin doğrusu kazanmayı hak edecek bir futbol ortaya koyamadık. Yakaladığımız bir iki pozisyon vardı ama yine de sonucun değişeceğini sanmıyorum.  Daha iyisini yapabilirdik. Hatalarımızdan ders alıp, kayıplarımızı telafi etmeye çalışacağız."
Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Yomraspor'u ağırlayacak yeşil siyahlı ekibin yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıkabileceği öğrenildi. 

FOTOĞRAF