PTT 1'inci Lig'de son 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alarak düşme hattında kalan Denizlispor'un Başkanı Mustafa Şavluk, deplasmanda Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan takımının kötü gidişie sinirlenerek futbolcularına sert çıktı.
Büyük bir girdabın içine girdiklerini dile getiren Başkan Şavluk, teknik heyet değişikliğinin çözüm olmayacağını, ancak radikal tedbirler alacaklarını söylerken şöyle dedi:
"Sahada gerekli mücadeleyi yapmayan, inanmayan, ruhsuz oyuncularımız var. Takım içindeki sorunu bir türlü belirleyemedik. Bazı oyuncularımız bırakın PTT 1'inci Lig takımının formasını giymeyi, 3'üncü Lig'de bile oynamayı hak etmiyor."
Bazı oyuncularının sorumluluktan kaçtığını öne süren Başkan Şavluk, "Durumu yönetimde görüşüp, bu tablo karşısında ceza dahil, alacağımız önlemleri tartışacağız" diye konuştu.
Denizlispor yönetimi, yarın akşam yapılacağı bildirilen toplantıya "Akıl adam" olarak bilinen Abdülkadir Uslu, Hasan Kıbrıslıoğlu, Derya Baltalı ve Selami Urhan'ı da davet edecek. İsminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici ise Şavluk'un aksi görüş bildirerek, "Sezon başı olmasına rağmen kan değişikliğine ihtiyacımız var. Camiada huzurluksuz had safhada. Yönetim görevi bırakacaksa bırakmalı, teknik heyet değişikliği olacaksa olmalı. Dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.
USLU'DA PANİK YOK
Denizlispor camiasının akil adamı Abdülkadir Uslu, takımdaki kötü gidişle panik yapmanın yersiz olduğunu savunurken şunları söyledi:
"Henüz ligin başı. Bu takım toparlanacak. Mehmet Altıparmak'a güveniyoruz. Geçen sezon düştü gözüyle bakılan Denizlispor'u kurtaran Altıparmak oldu. Kimse vefasızlık yapmasın. Yiğidin hakkını vermek için öldürmek gerekmiyor. Bu takımın toparlanacağına ve başarılı sonuçlara imza atacağına biz inanıyoruz."