PTT 1'inci Lig'de geçen hafta İzmir'e lider gelen Vartaş Elazığspor'u yenerek düşme hattından çıktıktan sonra son maçta Adanaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karşıyaka'da moraller yine dip yaptı. Adanaspor karşısında Gökhan, Tugay ve Çağlar'la girdiği birçok pozisyonu cömertçe harcayan yeşil kırmızılılar, rakibin 84'üncü dakikada gelen golüyle yıkıldı. Sezon başında mutlak şampiyonluk hedeflemesine rağmen 10 maçta 9 puanla yetinen Karşıyaka, haftaya pazar günü oynanacak Göztepe derbisine diken üstünde çıkacak. Derbide cezalı duruma düşen Serkan forma giyemeyecek.
Kabus gibi bir sezon yaşayan yeşil kırmızılılar, deplasmandaki sıkıntıya da bir türlü çare bulamadı. Ligde iç sahada 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 8 puan alan Karşıyaka, deplasmanda ise 5 karşılaşmada 4 yenilgi elde etti. Dış sahada yalnız Boluspor'la berebere kalan Karşıyaka, o deplasmanda da puanı Necati'nin temdit penaltısıyla kurtardı. Takımın başındaki 4 haftayı 4 puanla geçen Teknik Direktör Kemal Özdeş, "Çok istememize, pozisyona girmemize rağmen puan alamadık. Artık Göztepe derbisini mutlaka kazanmalıyız" dedi.
PRİM DOPİGİ YETMEDİ
Karşıyaka'da futbol şubesinin sorumluları Erdal Acar ve Devrim Acar'dan beklenen para gelmeyince Vartaş Elazığspor galibiyetinin 4'er bin TL'lik primlerini Adana deplasmanı öncesi futbolculara kendi yarattıkları kaynakla dağıtan yönetimin çabası puan getirmedi. Deplasmana giden Devrim Acar'ın oyunculara havalimanında önümüzdeki hafta için tekrar ödeme sözü verdiği öğrenildi. Acar'dan sezonun ikinci haftasındaki Şanlıurfaspor galibiyetinin primlerini bile henüz alamayan futbolculardan Necati ve İbricic'in daha fazla beklemeyip Acar'ın kendilerine verdiği senetleri yasal işlem yapmaları için avukatlarına teslim ettikleri öğrenildi.