Doğanşehir’de inşaat sektörünün ünlü isimlerinden Zelyut İnşaat sahibi Bahri Zelyurt ilçede çalışan gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Zelyurt gezetecilerin gazeteciler gününü kutlayarak “Yanınızdayız birlikte dahada güçlüyüz” mesajını verdi.
Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Yeni Doğanşehir Gazetesi sahibi Hüseyin Karaaslan, İHA Doğanşehir Temsilcisi Şükrü Sağlam’a Doğanşehir’in tanıtımına verdikleri katkıdan dolayı plaket ve yemek verdi. Yemekte bir konuşma yapan Zelyurt, “Basının önemi çok büyük, olmadığı yerde ne yaparsanız yapın onu duyurmak ve anlatmak çok zor; Bu noktada tarafsız, adil, eşit ve güvenilir olması da önemli. Doğanşehir ilçemizdeki arkadaşlarımıza tarafsız olarak işlerini yaptığına inanıyorum. Toplumun sesidir basın; saygı duyulması gereken bir meslek, bu nedenle sizlerle bu günde bir arada olmaktan mutluyum. Eşitlik ilkesinden ayrılmayacağınıza inanıyorum. Sizlerin şahsında tüm basın çalışanlarının gününü kutlarım. Doğanşehir’de konut yapımında ilklere imza atan Zelyurt İnşaat sizlerle beraber büyümeye devam edecektir” dedi.
Yeni Doğanşehir Gazetesi Sahibi Hüseyin Karaaslan ise, “Sayın Bahri Bey, Doğanşehir ilçemize öylesine güzel konutlar inşa etti ki adeta ilçemizin görüntüsü değişti. Üstelik bu konutları da çok uygun fiyatlara satarak vatandaşların bu güzelliklerden yararlanmasını sağladı. İş adamımız Bahri Bey’e 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nü unutmadığı için ve bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederim” dedi.
İHA Doğanşehir Temsilcisi Şükrü Sağlam ise, "Doğanşehir’de inşaat sektöründe öncülük yaparak, başkalarına da ilham kaynağı olan fimanız her zaman gönlümüzdeki birinciliğini koruyacak, açtığınız bu çığırda eminim, Doğanşehir hızla değişecektir. İlçede ilke imza atma cesaretini göstererek sektör haline gelen Zelyurt İnşaatın başarısı eminim başka dallarda da devam edecektir. 30 yıllık gazetecilik hayatımda bir Doğanşehirliden aldığım ilk ödüldür. Saygılar sunuyor teşekkür ediyorum. Bizi özel günümüzde yalnız bırakmadınız, hatırladınız, çok teşekkür ediyorum” dedi.