SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'da göreve başladığı günden itibaren iddialı açıklamalar yapan Teknik Direktör Tolga Doğantez, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Keçiörengücü'nü farklı yeneceklerini iddia etti.
Takımına güvendiğini belirten Doğantez, "Ankara'da bariz hakem hataları olmazsa sahadan en az 3-0 galip ayrılırız" dedi. Futbolu iyi bildiğini ifade eden Doğantez, "Bu açıklamaları kafamdan yapmıyorum. Düşünmeden konuşmuyorum. Takımda mükemmel bir potansiyel var. Keçiörengücü karşısında 3-0 veya 4-0 kazanacağız" diye konuştu.
Bucaspor'un hem yarışmacı hem de yetiştirici kulüp yönünü geliştirmek istediklerini sözlerine ekleyen Tolga Doğantez, "Sezon sonunda bu takımı bir üst lige çıkarırken, Türk futboluna da yeni yetenekler armağan edeceğim" ifadelerini kullandı.
Keçiörengücü deplasmanında hafif sakatlıkları bulunan tecrübeli oyuncular Erkan Taşkıran, Emre Şahin, Yasin Avcı ve Burakcan Kunt'u kadroya almayacağını açıklayan Doğantez, kalede Ömer, savunmada Sancar, Tahacan, Adil, Abdullah, orta alanda Berkin, Ferhat, İbrahim Şirin, Ahmet, forvette ise Anıl ve Burak'tan oluşan bir takımla puan mücadelesine çıkmayı planlıyor.

FOTOĞRAF