İstanbul-

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza Kayserispor ile oynanacak karşılaşma hakkında görüşlerini paylaşırken, Fenerbahçe'nin hak ettiği yerin "zirve" olduğunu belirtti.

Brezilyalı oyuncu, Kayseri deplasmanında 3 puanla ayrılmak için en iyi şekilde mücadele edeceklerini söylerken, basında hakkında çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Sözlerine; Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya ilişkin değerlendirmede bulunarak başlayan Josef de Souza, "Geçtiğimiz haftadan itibaren çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Milli takımda olan arkadaşlarımızdan ayrı çalışmak zorunda kaldık. Başarılı bir haftayı geride bıraktık diyebilirim. Bugün milli takımlarda olan arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Bu sayede hep birlikte çalışma fırsatı da bulduk. Pazar gününe kadar maç hakkında da takım içinde konuşacağız ve bu konuştuklarımızı sahada uygulayacağız. En iyi şekilde Kayserispor maçına hazır olmak istiyoruz. Şu anda kaybedilmiş bir liderlik durumu var ve bizim ait olduğumuz yer, liderlik koltuğudur. Şu anda geriye düşmüş olsak da liderliği almak istiyoruz. Liderliği almak için önümüzdeki maçları kazanmamız gerektiğinin farkındayız. Sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Her şeyin normale dönmesini istiyoruz ve bu da bizim lider olmamızla ilgili. Fenerbahçe'nin ait olduğu yer; zirvedir, liderliktir. Kendim için bir şeyler söylemek gerekirse de, yüzde yüz hazırım. Fiziksel anlamda kendimi çok iyi hissediyorum. Maç oynayabilecek durumdayım. Takımıma yardımcı olabilecek seviyedeyim. Umarım her şey yolunda gider. Bizim hedefimiz bu hafta 3 puanı almak." dedi.

Josef de Souza:"Bazı şeylerin normalleşmesine izin veremem"

Basında hakkında çıkan haberlere de açıklık getiren başarılı oyuncu, "Dün, Türk bir arkadaşım yayın organında çıkmış röportajımı yolladı. Bana, 'böyle bir röportaj yaptın mı?' diye sordu. Ben de kesinlikle böyle bir röportaj yapmadığımı söyledim. Daha sonra bu durumu Kulübümüzdeki yetkililerle paylaştım. Ben buradan şu mesajı vermek istiyorum: Böyle şeylerin normalleşmesine izin vermek istemiyorum. Benim ağzımdan çıkan röportajları, kulüp yayın organlarından okumadıkça inanmayın, çünkü ben sadece Fenerbahçe Televizyonu'na konuşuyorum. Görüşlerimi sadece Kulüp yayın organlarıyla ya da Kulübümüzün izin verdiği yayın organlarıyla paylaşıyorum. Bu nedenle dün benim ağzımdan yazılan röportaj, kesinlikle yalandır ve böyle bir şeyin normalleşmesine izin vermek istemiyorum. Eğer şimdi açıklamazsak ileride daha kötü şeyler yazabilirler. Daha ağır yalanlarda bulunabilirler. Bu tarz şeyler olmadan ben bu yalanları önlemek istiyorum. Bir kez daha belirtmek isterim, benim ağzımdan yazılan röportaj kesinlikle yalandır ve bunu taraftarlarımızla paylaşmak istedim." diyerek sözlerini noktaladı.