Bursa'da 51 yaşındaki şahıs, evinde 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yenikaraman Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek için evden çıkan H.T. (43), 2 kilometre uzaklıktaki tekstil atölyesine gitti. Gece işten çıkarak eve gelen H.T., kapıyı açtığında her tarafta kan izi olduğunu gördü. Ardından yatak odasına giren H.T., dini nikahlı eşi Hamza Deniz'in (51) yerde kanlar içinde hareketsiz yattığını fark etti. H.T., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Hamza Deniz'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan ilk incelemede Deniz'in vücudunda 10 bıçak darbesine rastlanırken, mutfak, banyo ve salonda da kan izlerinin yoğun olduğu belirlendi. Hamza Deniz'in dini nikahlı eşi H.T., ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. 

"KİMİN İŞLEDİĞİNİ BİLMİYORUM"

H.T., polise verdiği ifadede, " Sabah işe gitmek için evden çıktım. Akşam 20.00 sıralarında işten çıkarak eve geldim. Kapıyı açtığımda her yer kan içindeydi. Odaya girdiğimde Hamza Deniz'in yerde kanlar içinde yattığını gördüm. Korkarak polise haber verdim. Cinayeti kimin işlediğini bilmiyorum" dedi.

AŞÇILIK YAPIYORDU

Hamza Deniz'in aşçı olduğu, yakın bir süre önce işten ayrıldığı öğrenildi. Polis, cinayeti çözmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.