Yarhasanlar Mahallesinde esnaf sofrasına konuk olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğimiz günden beri esnafımız ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yarhasanlar Mahallesi esnafının düzenlemiş olduğu kahvaltı sofrasının konuğu oldu.
Kahvaltıya, Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, İsmail Önal, Ulus Kotluca, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.
Göreve geldiği günden beri esnafla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Çelik, “Bugün yine esnaf kardeşlerimiz ile aynı sofrada lokmamızı paylaşıyoruz. Zaman zaman esnafımız ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyoruz. Belediye olarak bizim yapabileceğimiz konuları çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Sağ olsunlar her iş yerine gittiğimizde esnaf kardeşlerimiz bize bulundukları yerlerdeki eksiklikleri anlatıyorlar. Biz de çözüme kavuşması için gereken neyse yapıyoruz. Şüphesiz ki, bizlerin her şeyi görmesi mümkün olmuyor. Bu noktada esnafımız bizlerin gören gözü, duyan kulağı oluyor. Bu nedenle esnaf kardeşlerimizin görüşlerini çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri esnaflarımız ile bir araya gelmeye özen gösterdik. Bu günden sonrada yine aynı şekilde bir araya gelerek şehrimize yapılacak olan hizmetleri birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.